BodyBox Nyheter

Nyheter

Marsboxen på G!!!

Hej på er,

packningen av Bodybox Mars 2017 pågår.... 

För senaste nytt ber vi er kolla in oss på Instagram #bodybox.se


Oktoberboxen!

Oktoberboxen!

I oktoberboxen har du allt som behövs för att göra kroppen glad. Båda träningsredskap, tillskott som ger dig en push i träningen och riktigt goda bars som perfekt lördagsgodis.


Septemberboxen är på rullning

Septemberboxen är på rullning

Nu är septemberboxen skickad och påväg hem till dig som beställt månadens box.

Denna månad skickar de nya ägarna av Bodybox ut sin första box. Från om med nu kan ni vänta er en box med ännu #starkare produkter. Ni kan förvänta er mer uppdateringar på hemsidan och service utöver det vanliga. 

Vi levererar inte bara en box med de bästa produkterna, vi levererar även en rejäl dos träningsmotivation och tips på hur du tar din utveckling till en ny nivå. 

 

Håll utkik i brevlådan och gör dig redo för en ny stark träningsvecka med extra pepp från Bodybox! 

 


Nya boxen ute!

Nya boxen ute!

Nu är månadens box släppt! In och kika på Tidigare Boxar!

 


Proffstyckare Januari - Malin Andreasson

 

I januari anordnade vi en tävling där vi sökte proffstyckare som kunde grilla vår låda. Här kommer en recension från Malin Andreasson (@bobosalsa på Instagram)


"Bodybox är en kul nytänkande tjänst för oss träningsfreaks som gillar att testa allt inom kosttillskott. Här får man för en billig peng en varierande överraskningsbox med nyttigheter som inspirerar till en hälsosam livsstil. Kul grej både för nybörjarmotionären som inte har full koll på vad hen skall köpa i proteindjungeln och för träningsveteranen som genom detta troligtvis...