BodyBox Nyheter – translation missing: sv.general.meta.tags

Nyheter — Uppdateringar

Septemberboxen är på rullning

Septemberboxen är på rullning

Nu är septemberboxen skickad och påväg hem till dig som beställt månadens box.

Denna månad skickar de nya ägarna av Bodybox ut sin första box. Från om med nu kan ni vänta er en box med ännu #starkare produkter. Ni kan förvänta er mer uppdateringar på hemsidan och service utöver det vanliga. 

Vi levererar inte bara en box med de bästa produkterna, vi levererar även en rejäl dos träningsmotivation och tips på hur du tar din utveckling till en ny nivå. 

 

Håll utkik i brevlådan och gör dig redo för en ny stark träningsvecka med extra pepp från Bodybox! 

 


Nya boxen ute!

Nya boxen ute!

Nu är månadens box släppt! In och kika på Tidigare Boxar!

 


Featured Athlete Januari - Linus Carlén & Nocco

Vår första featured athlete någonsin är Linus Carlén från Nocco. Här berättar han om varför han älskar att jobba med just Nocco och lite om vilket utbud de har.
Linus Carlén med sin Nocco Äpple
“För mig så är det självklart att jobba med utmaningarna kring och med Nocco. Att vi har ett utbud som består av burkar med både en relativt hög koffeinhalt samt ett par varianter helt utan koffein, och dessutom vid sidan om dessa har en röd...


Nu lanserar vi en beta på siten!

Nu lanserar vi en beta på siten!

Välkommen hit!

Det du ser nu är vår beta av siten. Vi har slitit hela julen för att möta efterfrågan och få igång en hemsida där det går att beställa en BodyBox. Sidan är dock inte helt klar så om du stöter på några problem eller fel så uppskattar vi om du hör av dig och berättar om det.

Du når oss alltid på info@bodybox.se

Tack!