Hus och trädgård

Snygga möbler i bambu från Tine K

Kanske du har sett de snygga bambumöbler från Tine K. Detta företag är en av de största inom just bambumöbler! Ofta kan man se dem i olika inredningstips på nätet. Det är ju så att det blir allt mer poppis med naturliga material, både ute och inne. Bambu i sig är ju ett material som är naturligt samt att det är snyggt att se på! De påminner lite om rottingmöbler, men de är tjockare. Sedan är ju bambu även ihålig samt att de har en något ojämnare yta än vad just rotting har. Detta har att göra med att man inte slipar bort de årsringar som bambu har.

Om det är så att du vill satsa på möbler i bambu från Tine K, kolla då in https://www.tinekhome.com/. Där finns det en hel del att välja mellan. Du kan satsa på en snygg soffa i bambu till exempel. 

Bambu är ett trevligt material som även är snabbväxande. De växer sig höga och de kan bli upp till 50 meter höga. Odlad bambu skördas 1–5 år efter de satts. 

Satsa på snygga bambumöbler

Om det är så att du vill köpa snygga bambumöbler, så är det inte fel att ta en titt på sortimentet hos Tine K. Möblerna som finns hos dem, de tillverkas i Saigon och de har en riktigt hög kvalitet. Möblerna har behandlats med en naturligt vattenbaserad träolja så att de ska hålla på ett bra sätt, även om de står ute. Du kan därmed ha dem på din uteplats. Dock är det att rekommendera att de står något skyddat. Du kan även ha dem inne, om du föredrar det. 

Hos Tine K finns det olika sorters bambu möbler. Bland annat finns det snygga bambusoffor så väl som det finns bord, pallar, fåtöljer, solsängar och mycket mer.

Tine K är ett företag som startades av Tine Kjeldsen och hennes man, Jacob Fossum. Deras företag finns i Danmark och de har inte bara möbler i bambu, utan även en massa snyggt inom inredning.

Ta hand om dina bambu möbler 

Även om det är så att alla bambumöbler från Tine K har behandlats, så gäller det att du tar hand om dem och sköter om dem på rätt sätt. När de står ute, så kan det hända att de grånar lite i färgen, så att de får som en patina på sig. Det kan vara en god idé att använda möbelskydd på dem då du inte sitter i dem. 

Att sköta om dem är lätt, det är bara att se till att torka av dem ibland, med en lätt fuktad trasa samt eventuellt lite milt rengöringsmedel. Skulle det vara så att de drabbas av mögel, så är det ingen fara. Det är bara att spola av dem samt sedan behandla dem igen. 

Du bör se till att förvara dina möbler i bambu inomhus under höst och vinter. Se till att de står torrt och på en plats där det finns en god ventilation.